Paranormalni Detektivi (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 Paranormalni Detektivi (SRP)

4.000,00 RSD

Šifra proizvoda: 1207 Kategorija: Oznake: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Paranormalni Detektivi je zabavna društvena igra dedukcije na srpskom jeziku. Jedan igrač preuzima ulogu duha dok svi ostali igrači rade kao paranormalni detektivi, a cilj im je da otkriju kako je žrtva nastradala. Koristeći paranormalne sposobnosti, oni će komunicirati sa duhom, postavljajući direktna pitanja o detaljima zločina. Duh će odgovarati na razne sablasne načine - uređivanjem čvora vešala, igranjem odabranih tarot karata, stvaranjem slagalice sa rečima na dasci za razgovor, crtanjem držeći ruku detektiva i još mnogo toga!

Radnja igre

Slično kao u filmu Duh sa Patrik Svejzom (nevezano za igru, ko nije gledao treba da odgleda), otvorili ste oči i otkrili ste najstrašniju istinu u životu... Upravo je došao i vaš kraj i sada ste duh koji lebdi u vazduhu! Prestravljeni, gledate dole na svoje telo. Grupa čudnih pojedinaca okupila se oko vaših posmrtnih ostataka, pažljivo ih promatrajući s iskricama fascinacije u očima. Oni žele da komuniciraju s vama kako bi otkrili kako se vaš život završio. Treba da razgovarate s njima i otkrijete istinu kako biste našli odgovormog i sudili mu!

Na početku igre, igrač koji je u ulozi duha dobija kartu sa pričom sa kompletnim opisom ubistva. Svaka karta prikazuje sve detalje slučaja. Svaki detektiv dobija asimetrični, unapred napravljeni set interaktivnih karata, obrazac za istragu igrača i ekran za igrače.

U svom potezu, svaki detektiv postavlja duhu otvoreno pitanje po svom izboru i igra jednu kartu interakcije. Karta podrazumeva način na koji Duh može odgovoriti na pitanje. Ukupno postoji 9 različitih interakcija, od kojih većina daje informacije svim detektivima. Budući da detektivi mogu postavljati bilo koja otvorena pitanja, a karte za interakciju se razlikuju, igra omogućava puno kreativnosti i za duha kao i za paranormalne detektive.

Detektivi mogu pokušati, dva puta tokom igre, da pogađaju šta se zapravo dogodilo sa žrtvom navodeći ko je ubica, gde se to dogodilo, koji je motiv, kako je to učinjeno i šta je oružje kojim je izvršeno ubistvo. Tada duh potajno zapisuje na istražnom listu ovog detektiva koliko je njegovih odgovora tačno.

Igra se može završiti na dva načina:
Ako detektiv da sve tačne odgovore. U tom slučaju svi pobeđuju, zajedno sa igračem koji je bio duh ili
ako svi detektivi ostanu bez karata za interakciju. U ovom slučaju, ako niko tada nije sve pogodio tačno, onaj ko je pogodio najviše informacija je sam pobednik igre!

Nagrade i priznanja

2019 Golden Geek Best Party Game Nominee
2019 Board Game Quest Awards Best Party Game Nominee

Karakteristike:

  • Jezik igre: srpski,
  • Broj igrača: 2 do 6,
  • Trajanje igre: 30 do 50 minuta,
  • Uzrast: 12 i više godina,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja porekla: Srbija.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Paranormalni Detektivi (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *