Huzzle Zelda Master Sword

Početak 5 Proizvod 5 Huzzle Zelda Master Sword

3.000,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Huzzle Zelda Master Sword je jedna od tri nove slagalice iz Hanajame, inspirisane serijom Legenda o Zeldi. Majstorski mač je centralnim cilindričnim delom povezan sa kamenim postoljem. Rešavanje zagonetke podrazumeva izvlačenje mača rotiranjem cilindričnog dela.

Strpljenje je ključ! Kolekcionarska slagalica džepne veličine koja će vas naterati da se igrate iznova i iznova. Glavni mač je legendarni mač, najpoznatiji po tome što je oružje heroja Linka.

Kao vodeći brend kompanije Hanayama, Huzzle slagalice su uvek visokog kvaliteta i imaju neodoljivu prezentaciju. Ova mozgalica se ne razlikuje od ostalih Hanayama mozgalica i izgleda zaista neverovatno. Ukoliko ste kolekcionar cast puzzle slagalica ili slagalica uopšte, toplo vam preporučujem da obogatite svoju kolekciju.

Iako je po formi jednostavna, njena geometrija na neki način izaziva i podstiče kreativnost.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Specifikacije
Težina: 4 od 5 (5 je veoma teško)
Dimenzije: 9.5 cmx 4.4 cm x 3.4 cm
Materijal: Metal
Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine
Zemlja uvoza: EU
Zemlja porekla: Kina

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Huzzle Zelda Master Sword“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *