Otirač Superman

Početak 5 Proizvod 5 Otirač Superman

2.800,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Otirač Supermen (Superman) je najsnažniji otirač svih vremena. Ima neverovatnu snagu i moć u uklanjanju svih fleka i mrlja...ups, ovo smo malo slušali reklame za deterdžent. Vraćamo se opisu proizvoda. Otiraču je vid izuzetno jasan i detaljan u sagledavanju celokupne problematike prljave obuće koja ima naperu da se uputi preko praga kojeg čuva Supermen. Taj može videti i kroz đonove. Što implicira da može stati na put svakoj prljavštini i buđi. Ma sve karakteristike koje asociraju da odlično može očistiti svaku obuću.

Otirač Supermen Klark Kent za sve ljubitelje avantura Supermena i sveta u kojem dominira borba između dobra i zla, heroja i antiheroja. Zaista, sada postoji faza DC Comics heroja gde svi moraju kad-tad proći ili čuti za plejadu DC heroja, ono bar kroz filmove.

Ukoliko je on Vama interesantan ili znate nekog ko baš voli ovaj svet, onda je ovo pravi poklon. U svaki dom potrebno je ući. Stoga, unesite svežinu i originalnost počevši od ulaznih vrata.

Karakteristike:

  • Dimenzije: 60 x 40 cm,
  • Materijal: kokosova vlakna,
  • Licencirani proizvod,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: Indija.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Otirač Superman“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *