Sat Matematički

Početak 5 Proizvod 5 Sat Matematički

1.800,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica, IPS, žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Sat Matematički je za one kojima je čitanje vremena uz pomoć arapskih brojeva pomalo dosadno. Ako matematički jezik ne govorite vi, stoj! Zar vam nije jasno, koliko je sati, na prste nemojte računati. Kupite sat geeku nekom i bežite od njega daleko.Ista namena ali malo razlike. Pre svega u pitanju je kvalitetniji sat sa takođe drugačijim formulama.

Jeste da sam dogurao dalje od osnovne škole, ali tek sada vidim koliko sam nekada bio pametan. Izgleda da mi je od svih operacija, varijacija i matematičkih špekulacija ostalo znanje samo za sabiranje i oduzimanje. Tu može da se provuče i množenje i naravno delenje uz naravno, jednu malu spravu zvanu digitron...ali da mi neko da na papir da podelim dva broja...blam, veliki blam.
Vazda je to bio problem, nekako mi je lakše bilo gledati ono što nisam mogao bubati, nego bubati ono što nisam mogao gledati. Pa eto i ostvarih i tu želju. Napraviše mi sat u koji mogu buljuti i diviti se svojim nekadašnjim dostignućima.
Samo da kažem da je sat napravljen od stakla, na kojem se nalaze neke od matematičkih osobina koje su svima nama muke (lakše ili teže) zadavale kroz sistem obrazovanja. Mogu se primetiti nedostatak nekih, tipa sinusa, kosinusa...ali kome je sada do toga stalo kada se od beskonačnih limesa propasti naše zemlje ne vidi kraj krize u koju nas vodi politička elita ove zemlje.

Karakteristike:
- Materijal: staklo,
- Baterija ne dolazi u kompletu (AA baterija)
- Dimenzije: prečnik je oko 35 cm,
- Zemlja uvoza: Nemačka,
- Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sat Matematički“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *