Cast Puzzle Hex

Početak 5 Proizvod 5 Cast Puzzle Hex

1.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0485-68 Kategorija:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Cast Puzzle Hex je nova umna slagalica od veoma poštovanog japanskog proizvođača slagalica Hanayama. Napravljena je od livenog metala, težine 3, ali nemojte da vas zavara ova težina, tvrda je koliko i metal od kojeg je napravljena. Cilje je u sposobnosti vašeg uma da rotirate delove slagalice i otključate tajnu uz jedinstvenu kombinaciju za oslobađanje delova. Posle toga je potrebno vratiti delove mozgalice u početni položaj.

Okrenite i uklonite središnji komad u obliku krsta od spoljašnjeg diska. Videćete da je okret moguć i horizontalno i vertikalno, što je impresivno.

Kao vodeći brend kompanije Hanayama, Cast slagalice su uvek visokog kvaliteta i imaju neodoljivu prezentaciju. Ova mozgalica se ne razlikuje od ostalih Hanayama mozgalica i izgleda zaista neverovatno. Ukoliko ste kolekcionar cast puzzle slagalica ili slagalica uopšte, toplo vam preporučujem da obogatite svoju kolekciju.

Kreator je japanac Masumi Ohno, a godina prvog pojavljivanja je 2023.

Iako je po formi jednostavna, njena geometrija na neki način izaziva i podstiče kreativnost.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Karakteristike:

  • Težina 3 od 6 (6 je najteži nivo),
  • Materijal: metal,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cast Puzzle Hex“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *