Saboter (SRP)

Saboter je društvena igra gde se nalazite u ulozi patuljaka koji tragaju za zlatom, ali vaša lampa se iznenada ugasila, saboter je ponovo udario.

1.300,00 рсд

Šifra proizvoda: 0061-2 Kategorije: , Oznake: , , ,
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Saboter je društvena igra gde se nalazite u ulozi patuljaka koji tragaju za zlatom, ali vaša lampa se iznenada ugasila, saboter je ponovo udario. Ko je od vas saboter? Da li ćete uspeti da pronađete zlato ili će vas saboter sprečiti? Biće neizvesno do samog kraja!

Igrači su patuljci - ili rudari koji kopaju svoje tunele duboko u planinama u potrazi za zlatom ili saboteri koji pokušavaju da ih spreče u tome. Članovi svake grupe treba da rade zajedno, ali često mogu samo da nagađaju ko su im saveznici! Ako rudari stignu do zlata, biće nagrađeni zlatnim grumenjem, dok saboteri ostaju praznih ruku. Ako rudari ne uspeju da iskopaju zlato, nagradu dobijaju saboteri! Ali, identitet svakog patuljka se ne otkriva sve dok ne dođe vreme da se podeli zlato. Nakon tri runde, patuljak sa najviše zlatnog grumenja je pobednik!

Karakteristike:
Igra je na srpskom jeziku,
Uzrast: +8 godina,
Vreme trajanja igre: +- 30 minuta,
Broj igrača: 3 do 8 igrača,
Težina igre: 1,5 od 5

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Saboter (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *