Saboter (SRP)

Početak 5 Proizvod 5 Saboter (SRP)

1.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0061-2 Kategorije: , Oznake: , , ,
Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Saboter je društvena igra gde se nalazite u ulozi patuljaka koji tragaju za zlatom, ali vaša lampa se iznenada ugasila, saboter je ponovo udario. Ko je od vas saboter? Da li ćete uspeti da pronađete zlato ili će vas saboter sprečiti? Biće neizvesno do samog kraja!

Igrači su patuljci - ili rudari koji kopaju svoje tunele duboko u planinama u potrazi za zlatom ili saboteri koji pokušavaju da ih spreče u tome. Članovi svake grupe treba da rade zajedno, ali često mogu samo da nagađaju ko su im saveznici! Ako rudari stignu do zlata, biće nagrađeni zlatnim grumenjem, dok saboteri ostaju praznih ruku. Ako rudari ne uspeju da iskopaju zlato, nagradu dobijaju saboteri! Ali, identitet svakog patuljka se ne otkriva sve dok ne dođe vreme da se podeli zlato. Nakon tri runde, patuljak sa najviše zlatnog grumenja je pobednik!

Karakteristike:
Igra je na srpskom jeziku,
Uzrast: +8 godina,
Vreme trajanja igre: +- 30 minuta,
Broj igrača: 3 do 8 igrača,
Težina igre: 1,5 od 5

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Saboter (SRP)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.