Interlock

Početak 5 Proizvod 5 Interlock

1.799,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Interlock je društvena igra za jednog igrača gde je logika od presudnog značaja u povezivanju žutih delova kako bi se rešio zadatak, tj.kako bi se kreirala figure iz sveske zadataka tako da se ne vide ljubičasti delovi.

Kako se igra?

Prvo odaberete oblik iz sveske zadataka koji želite sastaviti. Potom od svih delova, kojih ima 12, treba odabrati samo one od kojih se može sastaviti oblik koji ste odabrali iz sveske zadataka. Ukoliko Vam baš ne ide od ruke, za svaki oblik postoji savet koji deo je potrebno uzeti (svaki žuti blok je numerisan) i sastaviti zadati oblik.

Zadatak: Odaberite zadatak. Potom gradite oblik. vaki deo žutog blokana sebi ima ljubičaste delove koji su ili ispupčeni (čep) ili su u obliku rupe koji služe kako bi se sastavili sa drugim žutim blokom. Oblik gradite postavljanjem svakog utikača u utičnicu sledećeg komada. Kad se zagonetka reši, svaki utikač popuniće utičnicu, a završni oblik neće imati vidljive utikače ili utičnice

Izazovi: Postoji 50 oblika za izgradnju poredjanih od jednostavnih do teških. Svaka ilustracija izazova navodi broj komada potrebnih za oblikovanje oblika i broj mogućih rešenja. Ako se zaglavite, pružamo savete za svaki izazov. U njemu su navedeni komadi koji su potrebni za sklapanje jednog od mogućih rešenja, prikazuje se orijentacija za odredjene komade i mesto nekoliko komada puzzle unutar oblika. Ako se utikači i utičnice ipak ne povezuju, nudi se kompletno rešenje za svaki izazov. Navodi numerisani redosled montaže i prikazuje dijagram na kojem se nalaze svi delovi.

Pomoć: Iako većina izazova ima više rešenja, na stranicama rešenja prikazano je jedno moguće rešenje za svaki. Da biste sklopili rešenje, odaberite komade prikazane u uputstvu i sastavite delove redosledom prikazanim u rješenju. Obavezno poravnajte orijentaciju i položaj svakog numersanog komada puzzle prikazanog na dijagramu. Setite se samo da svaki utikač mora ući u utičnicu sledećeg komada.

Karakteristike:
12.delova,
Knjižica sa izazovima. Prevod preuzmike klikom na link: Interlock -SRB.
Urast: +8.,
Broj igrača: igra za jednog igrača,
Izazova: 50.,
Težina: od laganih zadataka do najtežih,
Dimenzija kutije: 22 x 22 x 5 cm,
Zemlja uvoza: EU,
Zzemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Interlock“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *