Huzzle Zelda Hyrule Crest

Početak 5 Proizvod 5 Huzzle Zelda Hyrule Crest

3.000,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Huzzle Zelda Hyrule Crest je jedna od tri mozgalice iz Hanajame inspirisane serijom Legenda o Zeldi. To je prastara slagalica koja uključuje manipulaciju složenim zamršenim lancem. Za njeno rešavanje potrebno je osloboditi Triforce (trougao) sa Hyrule Crest-om i zatim ponovo vratiti na mesto. Postupci rešavanje odnose se na pažljivo proučavanje staza i čvorova lanca. Posmatranje je ključ!

Ovo je veoma prepoznatljiv simbol u seriji The Legend of Zelda, koji se pojavljuje na zgradama, oklopima i Hilijanskom štitu.

Strpljenje je ključ! Kolekcionarska slagalica džepne veličine koja će vas naterati da se igrate iznova i iznova.

Kao vodeći brend kompanije Hanayama, Huzzle slagalice su uvek visokog kvaliteta i imaju neodoljivu prezentaciju. Ova mozgalica se ne razlikuje od ostalih Hanayama mozgalica i izgleda zaista neverovatno. Ukoliko ste kolekcionar cast puzzle slagalica ili slagalica uopšte, toplo vam preporučujem da obogatite svoju kolekciju.

Iako je po formi jednostavna, njena geometrija na neki način izaziva i podstiče kreativnost.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Specifikacije
Težina: 3,5 od 5 (5 je veoma teško)
Dimenzije: 10,4 cm k 1 cm k 6,2 cm
Materijal: Metal
Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine
Zemlja uvoza: EU
Zemlja porekla: Kina

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Huzzle Zelda Hyrule Crest“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *