Hanayama Cast Puzzle Trinity

Početak 5 Proizvod 5 Hanayama Cast Puzzle Trinity

1.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0485-41 Kategorije: , , Oznake: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Hanayanam Cast Puzzle Trinity je izdanje iz 2018.godine koje možete dodati svojoj kolekciji Hanayama. Glavolomka ili mozgalica koja ima tri dela koja su u međusobnoj interakciji otvarajući veoma mnogo prostora za eksperimentisanje u traženju rešenja. Dizajnirao ju je mozak iz Hong Kong zvani Kyoo Wong.

Mozgalica je težine 6. Napominjemo da je šestica najteža.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve modele možete pogledati klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hanayama Cast Puzzle Trinity“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *