Hanayama Cast Puzzle Trinity

Hanayanam Cast Puzzle Trinity je izdanje iz 2018.godine koje možete dodati svojoj kolekciji Hanayama. Glavolomka ili mozgalica koja ima tri dela koja su…

1.399,00 рсд

Šifra proizvoda: 0485-41 Kategorije: , , , Oznake: ,
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Hanayanam Cast Puzzle Trinity je izdanje iz 2018.godine koje možete dodati svojoj kolekciji Hanayama. Glavolomka ili mozgalica koja ima tri dela koja su u međusobnoj interakciji otvarajući veoma mnogo prostora za eksperimentisanje u traženju rešenja. Dizajnirao ju je mozak iz Hong Kong zvani Kyoo Wong.

Mozgalica je težine 6. Napominjemo da je šestica najteža.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve modele možete pogledati klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Dodatne informacije

Težina

Nivo 6

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hanayama Cast Puzzle Trinity“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *