Hanayama Cast Puzzle Cyclone

Hanayama Cast Puzzle Cyclone je model iz 2020. godine i spada u teže mozgalice sastavljene iz, na prvi pogled, tri jednaka dela, težine nivoa 5…

1.399,00 рсд

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Hanayama Cast Puzzle Cyclone je model iz 2020. godine i spada u teže mozgalice sastavljene iz, na prvi pogled, tri jednaka dela, težine nivoa 5. Napominjemo da je šestica najteža.

Dizajner je Kyoo Wong iz Hong Konga.

Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice.

Sve modele možete pogledati klikom na Hanayama Cast Puzzle.

Karakteristike:
Težina: 5 nivo (1 nivo je najlakši, 6 je najteži),
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Težina

Nivo 6

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hanayama Cast Puzzle Cyclone“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *