Priliv karata za igranje

od strane | okt 9, 2019 | 3 Komentari

Priliv karata za igranje je opao ove godine u našem asortimanu. Ali ne odustajemo. Jednostavno se pojavljuje toliko novih modela da čovek ne može odabrati koje će ubaciti u svoj asortiman. Tržište se menja, jedni kupuju druge, jedni odlaze, drugi dolaze…pitanje kvaliteta je veliki znak. Sigurno ste čuli da je USPCC koji stoji iza Bicycle brenda prodat najvećem konkurentu. Tako da sada imamo jednog veeeelikog monopolistu koji je ušao na tržište gde ga do pre dve godine nije bilo. Takođe je Medison napustio Ellusioniste (kao fora), a Ellusionisti su prešli kod Cartamundi proizvođača, što mu ga dođe sada isto od kada su oni kupili USPCC. Međutim, i dalje svako drži do svog papira i finiša. Videćemo šta će biti na kraju.

Mi želimo da objavimo da smo nabavili neke nove modele. Pogledajte Knight plavi (zajednočko delo Remzija i Medisona koji su kaaaao napustili elusioniste), Sea Shepherd (karte posvećene odbrani kitova od kitolovaca), Super Bee (drugo izdanje karata za očuvanje populacije pčela), Bicycle Ice (ledeno dobre karte), Maverick i Streamline (USPCC izdanja jeftinijih karata štampane u Kini) i na kraju dva modela Fournier karata, tačnije 40-icu i 18-icu. Ah, umalo da zaboravimo, tu su i Aristokrati, ovoga puta crvene i plave.

Komentari

3 Komentara

3 Komentari

 1. Alex

  Imate li david blane white lions karte? Da li cete ih nabavljati? Koja bi bila cena? Hvala

  Odgovori
  • gedzet

   Nažalost nemamo i teško je te karte nabaviti jer ne žele da prodaju svoje karte bilo gde sem kod sebe u SAD tj.da ide preko njih za ceo svet.

   Odgovori
 2. Alex

  A chris ramsey memento mori, Originalno izdanje…? 😊

  Odgovori

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *