Copag 310 od Cartamundi konglomerata

od strane | nov 6, 2019 | 0 Komentara

Copag 310 je najnovije čedo Cartamundi kompanije koju smo okarakterisali kao konglomerat.

Zašto?

Jednostavno, sada su najveći proizvođači karata na svetu i nadamo se da će ostati i najbolji. Da se neće opustiti i ulenjiti jer ipak sada su odgovorni za najpoznatije i najbolje brendove na svetu, kao što su: Bicycle, Texam Holdm, EPT, Fournier, Tally Ho, Bee itd.

Copag 310 karte su najbliže rečeno, nastale kako bi se izašlo direktno na crtu USPCC kompaniji i njihovom najpoznatijem špilu Bicycle Standard. Svi znamo da su te karte najomiljenije karte svih mađioničara iz SAD-a pošto je tamo i najjača mađionačrska scena. Čitaj najisplativija.

Cartamundi-u je taj deo kolača nedostajao. Posle određenog vremena u dizajniranje i razvijanje uključili su profesionalne igrače, kardiststri umetnike i mađioničar iz celog sveta. Nakon više od dve godine na svetlo dana izašao je špil Copag 310 sae kskluzivnim TRUE LINEN B9 FINISH-om kpjo omogućava vrhunsku upravljivost i dugovečnost, sa posebnim savršenim lakom i vrhunskim završetkom. Ovaj finiš je rezultat intenzivnog istraživanja i razvoja sa preko više od 300 prototipova, isprobanih i testiranih. Rezultat svega toga je upotreba spremnog špila direktno iz kutije.

Brojka 310 u nazivu ima mnogostruko značenje ali je ipak to datum TRUE LINEN B9 FINISH prvi put ušao u proizvodnju. Karte proizvodi kompanija Cartamundi. Ako niste znali, oni su sada najveći i najbolji na svetu. I upravo su 2019.godine kupili kompaniju USPCC koja proizvodi Bicycle Standard karte.

Komentari

0 Komentara

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.