Početna » Proizvodi » Mozganje » Karte za Igranje » Fournier No.40

Fournier No.40

500,00 рсд

Fournier No.40 su standardne karte poker veličine, proizvedene u Španiji na njihovom ekskluzivnom laminantnom 310 gramskom papiru…

Očisti
Šifra proizvoda: 0169 Kategorije: , Oznake: , , , , ,
 

Opis

Fournier No 40 su standardne karte poker veličine, proizvedene u Španiji na njihovom ekskluzivnom laminantnom 310 gramskom papiru gde su presvučene vodenim lakom visoke izdržljivosti sa finišem Stock Stock.

Španske karte su uvek proizvodene pod strogom kontrolom kvaliteta, što doprinosi da se korisnici njihovih karata uvek vraćaju ovom brendu zbog trajnosti, otpornosti, i neprikosnovenom osećaju dodira. Sa razlogom su najprodavanije španske karte na svetu, dok je njihov udeo na španskom tržištu 95%.

Postoje dve vrste završne obrade za karte koje dolaze iz fabrike Fournier. Jedan je vezan za plastične karte, dok je drugi vezan za papirne karte. Kako bi opravdali visok kvalitet, oni imaju ekskluzivne ugovore sa dobavljačima hartije koji proizvode materijale samo za njih pod posebnim standardima, sledeći stroge specifikacije kvaliteta materijala. Izvanredan kvalitet komponenti koje se koriste u proizvodnji Fournier karata doprisnosi da i najzahtjevniji igrači na pet kontinenata smatraju njihove karte jedinstvenim u svetu.

Vrste završne obrade su:
Stock Stock: Posebna folija od mekog vlakna, obostrano lakirana slojem neprozirnog crnog lepka ili kartona sa lanenim završnim premazom sa obe strane.

Istorija

Naipes Heraclio Fournier, S.A., kompanija za proizvodnju karata je osnovana 1870.godine. Od tada pa do danas, oni su postali globalni standard za karte.

Devedesetih godina, sa ciljem da postanu apsolutni lideri na tržištu karata, spojili su se sa USPCC-om i oformili kompaniju sa najboljim kartama na svetu, sa brendovima kao što su Bicicle, Kem, Bee i Aviator. Od tada je njihov udeo na tržištu oko 35% globalnog tržišta karata.Treba takođe napomenuti da su sada deo Cartamundi grupacije koja je 2019.godine kupila američku kompaniju USPCC.

Danas je Fournier sinonim za kvalitet, uslugu, sigurnost i dugotrajnost.

Sve modele karata možete videti klikom na: Karte.

Karakteristike:
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: Španija.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Boja

Crvena, Plava

Brend karte

Fournier

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Fournier No.40”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *