Gejmeri analogni ili digitalni

Gejmeri su sve brojniji i očigledno je to trend koji će se nastaviti, kako analogni tako i digitalni, mada je ovih drugih mnoooogooo više.

Kada kažemo analogni pre svega mislimo na sve one koji vole da se igraju društvenih igara bez ekrana tj.monitora. Što bi neki rekli, old school.

Trend u svetu, a koji se polako budi i kod nas je upravo analogni. Odrasli polako shvataju da je igranje „uživo“ daleko zabavnije nego za ekranom. Dok mlađi naraštaj ipak i dalje više voli da je ispred ekrana kako telefona, tako i monitora.

Sa druge strane, roditelji polako shvataju da je telefon za igranje daleko opasniji zbog stvaranja loših navika ukoliko se dete prepusti samo sebi bez vremenske kontrole. Zato roditelji sve više traže društvene igre koje mogu igrati sa decom i razvijaju naviku da posle sama traže nove izazove  i koje mogu podeliti sa društvom razvijajuži tako naviku da se igraju analogno.

Zato smo mi spremili jedan mali asortiman proizvoda i za jedne i za druge. Za analogne kliknite na Društvene Igre, dok za digitalne nudimo proizvode koje mogu koristiti dok igraju igrice za računarom ili telefonom, tako da pogledajte gejmerski aksesoar.

2 odgovora na “Gejmeri analogni ili digitalni

  • Mali alek

    Pozdrav,
    Ja obožavam riziko da igram ali ga nemam kod kuće .U vašoj ponudi sam video riziko sa temom igre prestola.Vidim da je cena oko 6000 dinara.Da li bi ste možda ako nije problem smanjili cenu jer mislim da je 6000 stvarno previše

    Srdačno vaš kupac

    Odgovori

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *