Super Attractor

Početak 5 Proizvod 5 Super Attractor

3.600,00 RSD

Šifra proizvoda: 1504 Kategorije: , Oznake: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Super Attractor špil se sastoji od 52 afirmacije koje će vam pomoći da danas počnete sa manifestvovanjem neograničenih obilja.

Biti super atraktor znači da dobijate ono u šta verujete. Ovaj špil od 52 karte će vas inspirisati da živite život ispunjen radošću, milošću, lakoćom i snagom i počnete da ostvarujete svoje snove u stvarnost.

Dizajnirana sa prelepim akvarel ilustracijama Mikaele Ezra—koja je takođe kreirala umetničko delo za Gabine najprodavanije karte „The Universe Has Your Back“—svaka od 52 kartice nudi inspirativnu mantru koja će vas podržati i voditi. Kad god želite vodilju, jednostavno promešajte špil, izaberite kartu i verujte u usmerenja koja dobijete.

Ove zadivljujuće karte će vam pomoći da se povežete sa Univerzumom, živite u skladu sa Duhom, uđete u tok blagostanja i razvijete sopstvene moći Super Atraktora. Prepustite se ovoj sjajnoj praksi i gledajte kako se čuda odvijaju.

Specifikacije
Materijal: Papir
Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine
Zemlja uvoza: Velika Britanija
Zemlja porekla: Kina

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Super Attractor“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *