Mistična Kugla

Sigurno ste primetili gledajući neki film (naravno američki) kako postavljaju svakojaka pitanja nekoj kugli a zatim je protresu ne bi li dobili adekvatan odgovor na postavljeno pitanje…

999,00 рсд

Dostupno za isporuku
Dostava u roku od 24 do 48 časova sem ukoliko nije vikend. Dostava je besplatna ukoliko je vrednost korpe preko 3000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Sigurno ste primetili gledajući neki film (naravno američki) kako postavljaju svakojaka pitanja nekoj kugli a zatim je protresu ne bi li dobili adekvatan odgovor na postavljeno pitanje. Čini mi se da je i neki horor film imao za temu upravo takvu kuglu…ups…nemojte se plašiti nije u pitanju nikakva strašna kugla nego samo pametna i nadasve mudra mistična lopta koja će Vam olakšati potragu za odgovorom.
Veoma je pogodna za igru istine i laži, zatim za izbore (sreća da ne moram često menjati ovaj deo teksta jer kod nas ih ima dva do tri puta godišnje), ljubomorne osobe ali i sujeverne.

Karakteristike:
• 20 mogućih odgovora na Vaše postavljeno pitanje,
• Mogućnost predviđanja sa velikom verovatnoćom pogađanja (verovali ili ne),
• Prečnik 15 cm.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mistična Kugla“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *