Greb Karta Delux

Početak 5 Proizvod 5 Greb Karta Delux

5.500,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Najluksuznija greb karta koju smo ikada imali u ponudi. Štampana na crnoj foliji gde su sve države u jarko zlatnoj boji koje čekaju biti ogrebane. Ispod zlatne površine koja se grebe svaka država ostaje u svojoj trajnoj boji. Plus što uz ovu mapu dobijate i dodatne sitnice kao što je beli marker gde sa njim možete ucrtati sledeće putovanje ili svoju putanju.

Karta koja služi, em za planiranje em za overavanje sledećeg odmora, raspusta ili vikend putovanja. Ova mapa pored mape sveta, sadrži i poseban deo namenjen evropskom kontinentu jer blic putovanja su uglavnom na našem kontinentu. Ukoliko imate malo duži odmor onda imate šansu da ogrebete i ostatak sveta.

Mapa je upakovana u prelepu tubu. Da ne bi mapa bila dosadna što se tiče velikih teritorija, znajte da su one podeljene na regije, države i provincije. Ipak kada posetite Moskvu, to ne znači da ste obišli celu Rusiju. Isto važi i za Sjedinjene Američke Države. Nije Nju Jork cela Amerika. Ovde varanja nema. Svaka mapa sadrži i 15.stvari koje mora da uradi svaki svetski putnik.

Karakteristike:
Dimenzije: 60x80 cm,
Štampano u Evropi.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Greb Karta Delux“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *