Početna » Proizvodi » Pokloni » Greb Karte i Posteri » Greb Karta Delux

Greb Karta Delux

5.499,00 дин.

Najluksuznija greb karta koju smo ikada imali u ponudi. Štampana na crnoj foliji gde su sve države u jarko zlatnoj boji koje čekaju biti ogrebane. Isp…

LOKACIJE PRODAVNICA : MAPA.
DOSTAVA (cenovnik) besplatno za preko 3000 din.
SMS NARUČIVANJE (0603070523)

 

Opis

Najluksuznija greb karta koju smo ikada imali u ponudi. Štampana na crnoj foliji gde su sve države u jarko zlatnoj boji koje čekaju biti ogrebane. Ispod zlatne površine koja se grebe svaka država ostaje u svojoj trajnoj boji. Plus što uz ovu mapu dobijate i dodatne sitnice kao što je beli marker gde sa njim možete ucrtati sledeće putovanje ili svoju putanju.

Karta koja služi, em za planiranje em za overavanje sledećeg odmora, raspusta ili vikend putovanja. Ova mapa pored mape sveta, sadrži i poseban deo namenjen evropskom kontinentu jer blic putovanja su uglavnom na našem kontinentu. Ukoliko imate malo duži odmor onda imate šansu da ogrebete i ostatak sveta.

Mapa je upakovana u prelepu tubu. Da ne bi mapa bila dosadna što se tiče velikih teritorija, znajte da su one podeljene na regije, države i provincije. Ipak kada posetite Moskvu, to ne znači da ste obišli celu Rusiju. Isto važi i za Sjedinjene Američke Države. Nije Nju Jork cela Amerika. Ovde varanja nema. Svaka mapa sadrži i 15.stvari koje mora da uradi svaki svetski putnik.

Karakteristike:
Dimenzije: 60×80 cm,
Štampano u Evropi.

Dodatne informacije

Težina0.7 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Greb Karta Delux”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …