Miš za Kompjuter Muzika

Početak 5 Proizvod 5 Miš za Kompjuter Muzika

1.600,00 RSD

Šifra proizvoda: 0302 Kategorije: , , , Oznake: , , , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica, IPS, žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Miš za Kompjuter Muzika je bežični miš za računar kod koga je važno uzeti u obzir prednosti koje donosi bežični miš u odnosu na miševe sa kablom. Pre svega to je upotreba miša bez sputavanja, zatim praktičnost u korišćenju jer vam omogućava da se krećete dalje od računara i da koristite miš na udobniji način.

A sada da se vratimo dizajnu. Muzički miš spaja dva sveta. Jedan koji se odnosi na ljubav prema muzici i drugi koji se odnosi na ljubavi prema kompjuterima. Prema tome, ovaj muzički miš je idealno rešenje!

Miš za kompjuter kombinuje praktičnost i estetiku na jedinstven način. Napravljen je od visokokvalitetnog materijala koji će neometano da izvršava zadatke zadate od strane vaše desne/leve ruke. Osim toga, čarobni dizajn mami sve poglede i "muzički miš" postaje predmet nekoliko narednih pitanja.

Ovaj miš je savršen za decu i odrasle koji imaju dodira sa muzikom, bilo da stvaraju, izvode ili jednostavno uživaju u muzičkim delima.

Kada dođe vreme praznika ili posebnih prilika, ovaj miš muzičkog dizajna može poslužiti kao sjajan poklon za vaše najdraže. Iznenadite ih jedinstvenim darom koji će ih svakodnevno podsećati na vas.

Specifikacije
Materijal: plastika
Dimenzije: 11 x 6,3 x 3,2 cm
Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine
Zemlja uvoza: EU
Zemlja porekla: Kina

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Miš za Kompjuter Muzika“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *