Intimni Odnosi

Početak 5 Proizvod 5 Intimni Odnosi
(1 recenzija korisnika)

800,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Intimni Odnosi je društvena igra za parove. Preporučljivo jedan par. Mada i pristalice svingeraja mogu isto igrati ovu igru. Za početak držimo se jednog para. Ukoliko volite igre škakljivih zadataka, pitanja o vezama i proširenju znanja (tajnama) o drugim ljudima, tačnije partnerima, onda je ovo igra za vas. Igra se sastoji od tri grupe kartica na kojima se nalaze ili škakljivi zadaci ili pitanja vezana o vašim životima tj.razmišljanjima o smislu zajedničkog života.

Kao što rekosmo, postoji tri nivoa igre i u zavisnosti od nivo intimnosti, birate odgovarajuću igru tj.karte. Izaberite kartu i odgovorite na pitanje ili dovršite romantični izazov sa svojim partnerom.

U pitanju je zabavna igra za parove sa ciljem poboljšanja intimnosti, veze i komunikacije. Ljubavna društvena igra koja pomaže parovima da istraže svoj odnos i prodube svoju vezu kroz razgovor i aktivnosti kako bi začinili svoju ljubav.

Pravila igre

Postoje 3 grupe kartica:
AKCIJA (kartice sa gornjom crvenom polovinom),
UPOZNAVANJE (kartice sa gornjom belom polovinom),
RAZGOVOR (bele kartice).

Koju god karticu da odaberete, potrebno je ispuniti jednu od dve polovine ili ako ste zaista raspoloženi, onda možete i obe polovine.

AKCIJA: ovo su kartice gde je potrebno izvšiti navedeni zadatak. Možete ispuniti jedan od zadata dva zadatka ili oba ako to želi osoba koja je izvukla karticu.
UPOZNAVANJE: ovo su kartice sa intimnijim i konkretnijim pitanjima gde je potrebno odgovoriti na jedno ili oba pitanja u zavisnosti kako želi osoba koja je izvukla karticu.
RAZGOVOR: ovo su kartice koje vam omogućavaju da saznate više jedno o drugom. Ovde treba da odgovorite na obe polovine.

Sve kartice možete podeliti ili u 3 grupe ili sve staviti na jednu gomilu pa šta bude. Ukoliko se odlučite za raspored u 3 grupe, sami odlučite da li će te izvlačiti kartice iz svake gupe dok sve ne prođete ili po jednu kartu iz svake grupe i tako u krug.

Karakteristike:

  • Igra za parove,
  • Broj igrača: poželjno 2,
  • Uzrast: +17 godina,
  • Zemlja porekla: Srbija.

Komentari

1 review for Intimni Odnosi

  1. Vladimir

    vrlo je dobro i seksi

Dodajte recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *