Dokaz, David Blaine karte i ostale vesti…

od strane | feb 15, 2018 | 3 Komentari

Kao što ste možda videli, početkom oktobra dobili smo priznanje oficijalnog distributera USPCC brendova kao što su Bicycle, Fournier, KEM, BEE i Hoyle brenda. Za nas ovo je nešto ogromno. U poslednje vreme smo se susretali sa „zli“ glasinama. Iako nikada nismo drugima govorili kako smo mi glavni za ove brendove, kako mi jedini smemo da ih prodajemo i slično (prepoznaće se oni)…sada imamo dokaz da ipak smemo da prodajemo te brendove i imamo dokaz da nas ljudi iz USPCC-a i Fourniera ipak cene.

David Blaine karte

Možda još jedini svetski poznati brend koji nemamo u kolekciji. Znamo ko su. Znamo da su najbolji. Znamo sve, samo ne znamo zašto ne žele. Mada, kada bolje razmislimo, jasno nam je i zašto. Ipak je to stvar ekskluzive. Njihove karte i dalje nećete moći da nađete nigde sem na njihovom sajtu ili na Amazonu (gde oni lično stoje iza tog brenda kao prodavnica). Još uvek ne žele da sarađuju ni sa jednom firmom u svetu po pitanju veleprodaje.
A bili smo tako blizu. Hteli da započnu veleprodaju po celom svetu ali su ipak odlučili da ostanu sami za sebe…ko zna, možda nemaju kapacitete, a možda ipak žele biti jedini i najbolji…mada mislimo da nije fer prema ostatku sveta.

Poslednje što smo dobili od njih je: „All wholesale offers have been canceled for now. I’m sorry I can not give you any more information.“ Tenkju Dejvid bat no tenkju.

Šta nam stiže

Trebalo je sredinom oktobra da stigne, ali ipak stiže krajem meseca oktobra. Samo da napomenemo da neki špilovi dolaze u malim količinama. Naravno da su to najtraženiji kao što su Cherry ili Red ili Blue Wheels. Prihvatamo rezervacije unarped. Nijedan špil neće preći cenu od 1999 dinara. A potrudićemo se da budu i jeftiniji nego pre.

Komentari

3 Komentara

3 Komentari

 1. Jovan

  Da li cete uskoro dobijati nove cartamundi karte sa novim B9 finish-om?

  Odgovori
  • gedzet

   ne verujem. to je teško izvodljivo.

   Odgovori
 2. Jovan

  A da li mozda znate koje nove ce te karte uskoro dobijati ?

  Odgovori

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *