Promene

od strane | feb 15, 2018 | 0 Komentara

Dragi naši koji nas volite ili ne volite, u narednom periodu dolazi do velikih promena na našem sajtu. Prelazimo na novi sistem, bolje reći, novu korpu pošto nam omogućava veću fleksibilnost u postavljanju i objavi proizvoda i vesti. Sada smo to konačno sve objedinili na jednom mestu. Na našem blogu postavljaćemo najnovije informacije iz Gadget 4Gift sveta, te više neće biti napuštanja sajta kao što je to do sada bilo.

Napominjem da ćemo se potruditi da otklonimo sve probleme i greške (bagove) u narednom periodu. Imajte strpljenja kao što ste ga uvek i imali za nas. Ukoliko primetiti neke probleme (sem u tekstovima proizvoda) slobodno nam pošaljite mail ili ostavite komentar ne na nekom od proizvoda.

Uh, i sada dok pišem ovaj tekst i uporedo radim na postavljanju novog sajta pravim greške. Izvinite još jednom i imajte strpljenja.

Što se tiče naručivanja, to mogu da kažem da radi. Korpa je funkcionalna. Ostaje mi samo da ubacim dodatne slike za svaki artikal, sredim tekstove i povežem sve u celinu. Nadam se da će za jedno mesec dana sve biti na svom mestu.

Komentari

0 Komentara

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.