Greb mape ali po Zakonu

od strane | feb 15, 2018 | 0 Komentara

Svi se pitate zašto smo tako naglo ostali bez Greb karata. Jednostavno, nisu bile po Zakonu. Hm, šta to znači? Kakav sad Zakon? Pa eto dragi moji čitatelji, verovali ili ne naše greb karte nisu ispunile nekoliko zahteva ali ključan je onaj koji se odnosi na činjenicu da na ovim kartama Kosovo nije deo Srbije. Što i ima logike. Ove karte su po nalogu inspekcije valjane za Crnu Goru, Veliku Britaniju i sve one zemlje koje su priznale Kosovo. Znate, iz ovih karata se stiče pogrešan utisak i možda steknete znanje o neznanju da Kosovo još nije samostalna država.

Tako smo mi odlučili da ih povučemo iz prodaje ili da prodamo svima onima kojima to baš i nije toliko bitno u ovom trenutku. Znajte da smo ih upozorili za tu činjenicu. Ali nema veze. Mi smo postupili po Zakonu.

Odmah smo se dali u potragu za novim kartama koje ispunjavaju regulativu. Međutim, to nije sve. Da bismo prodavali karte na teritoriji Srbije, naša rodna zemlja se setila novog načina za prikupljanje novca. Šta mislite odakle povećanje penzije i SUFICIT. Zar ne vidite da je svima odjednom bolje? Ne vidite? Onda nešto sa vama nije baš uredu. Da bismo prodavali bilo koje mape na našem tržištu, državnici su uveli taksu za njihovo mišljenje. Da, lepo ste čuli. To znači da se plati da oni kažu može ili ne može. Tako da smo mi, naravno u želji povećanja suficita i svima ga njima, našeg standarda i BDP-a (‘bem društvo političara) platili sve što treba, te očekujemo priliv novih greb mapa. Naravno, pošto je i zemlja na dobitku i zbog našeg nam ga, povećanog standarda, uvezli smo i karte boljeg i većeg kvaliteta. Ipak da zadovoljimo te nove standarde. I najvažnije, da je KOSOVO deo SRBIJE.

Još samo ovo. Konkurencijo, obratite pažnju na ovu novinu jer kao da nam nije dosta što se sami borimo među sobom još treba pored silnih taksi da im plaćamo i za ove stvari. Ako imate greb mape obratite pažnju na ovu gore pomenutu činjenicu. Takođe i svi globusi padaju pod njihov rejon. Da li oni žele da radimo samo za njih?

Greb mape očekujemo u prodaji za jedno 7.dana. Cena…pa kad je već standard povećan, mi ćemo se potruditi i sebi isti da povećamo. Šalu na stranu, prodavaće se kako je i preko grane, po istim cenama.

Komentari

0 Komentara

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.