Wisdom of the Golden Path Oracle

Početak 5 Proizvod 5 Wisdom of the Golden Path Oracle

4.500,00 RSD

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 1358 Kategorije: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Wisdom of the Golden Path Oracle karte pružaju jasnoću i praktične smernice za rešavanje mnogih teških životnih problema. Vodič jasno objašnjava i ilustruje kako da dobijete precizne informacije o sadašnjosti i budućnosti.

Mudrost zlatnog puta će vas odvesti na putovanje pozitivne transformacije koje će vam pomoći da ponovo otkrijete svoje autentično ja. Svaku poruku prati pozitivna afirmacija osmišljena da vam pomogne da ispunite svoj najveći potencijal.

Orakl karte, za razliku od tarot karata, obično sadže 30 ili 36 (ponekad i više) živopisnih karata koje se koriste u proricanju sudbine i dobijanju uvida u različite aspekte života. One su jedan od mnogih alata koji se koriste u praksi tarota. Takođe se razlikuju i po dimenzijama, često su veoma većih dimenzija nego tarot karte.

Orakl karte se razlikuju od standardnih tarot karata po svojoj strukturi i simbolici. Dok tarot karte imaju poseban skup karata s numeričkim i slikovnim simbolima, orakl karte mogu imati različite oblike i sadrže raznolike slike, simbole ili poruke. Svaka karta može predstavljati određeni koncept, ideju, situaciju ili energiju.

Glavni cilj orakl karata je pružiti uvid, inspiraciju i savet u vezi s konkretnim pitanjem ili izazovom sa kojim se osoba suočava. Kada se koriste, orakl karte se obično mešaju, a zatim izvlači jedna ili više karata. Tumačenje karata može se vršiti na različite načine, u zavisnosti od iskustva i preferencija tumača.

Orakl karte mogu biti korisne za dobijanje jasnijeg uvida u situacije, pronalaženje mogućih rešenja ili donošenje odluka. One mogu pružiti inspiraciju, podsticaj za introspekciju i osnažiti intuiciju. Međutim, važno je napomenuti da orakl karte nisu univerzalno sredstvo za predviđanje budućnosti i ne donose apsolutnu tačnost sudbine. One su alat za samorazvoj, introspekciju i razumevanje različitih aspekata života.

Kao i kod svih metoda proricanja sudbine, interpretacija orakl karata je subjektivna i zavisi od tumača. Ljudi često koriste orakl karte kao sredstvo za samopomoć, samorazvoj i pronalaženje smernica u svom životu.

Karakteristike:

  • Broj karata: 45,
  • Veličina karata: 95 x 140 mm,
  • Uputstvo na engleskom jeziku,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: EU.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Wisdom of the Golden Path Oracle“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *