Gilded Reverie Lenormand Expaned

Početak 5 Proizvod 5 Gilded Reverie Lenormand Expaned

3.000,00 RSD

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 1232 Kategorija: Oznake: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Gilded Reverie Lenormand Expaned tarot karte u proširenom izdanju od 47 karata sa osam posebnih dodatnih kartica, uključujući četiri koje nisu ranije objavljene. Napominjem da je ovo u ovo izdanje prste umešao, ko drugi no Ciro Marchetti. Dodatne kartice su: Vreme, Mostovi, Kockice, Maska, Pa, Kompas, Lavirint i Lupa. Za ovu palubu Ciro Marchetti takođe nudi dodatnu karticu Man, Ladi i Owl za poboljšanje Lenormandinih očitavanja.

Ove tarot karte spadaju u grupu Lenormard sudbinskih karta. Kada kažemo Lenormard, mislimo na poznatu Madame Marie Anne Lenormand francusku proričicu iz 18. veka. Njena proročanstva i savršeno tumačenje karata bilo je poznato širom Francuske, a kasnije i Evrope. Njen špil karata do današnjih dana ostao je jedan od najpopularnijih i koristi se u mnogobrojnim metodama tumačenja situacija i pronalaženja odgovora na pitanja. Svaka karta iz špila Lenormand pokazuje nam u kom smeru treba delovati.

Karakteristike:
Špil sa 47 karata,
Zemlja uvoza: EU,
Zemlja porekla: EU,
Težina: 140 grama.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Gilded Reverie Lenormand Expaned“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *