Uno Drink

Početak 5 Proizvod 5 Uno Drink

1.500,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Uno Drink je društvena igra za starije (+18 godina) koja je spojila piće za raspoloženje sa jednom od najpopularnijih igara na svetu. Uno karte je veoma slična kartaškoj igri Mau Mau. Ovo je jedna od najpopularnijih igara za društvo ili za porodicu. Ukoliko poznajete pravila igre Mau Mau neće vam biti teško da se snađete u ovoj igri.

Pravila igre

Ukoliko ne poznajete Uno igru, pročitajte pravila igre Uno u nastavku teksta. Što se tiče ove igre, dodata su sledeća pravila.
Ukoliko izvučete kartu sa brojem 2, morate popiti jedan šot.
Ukoliko izvučete broj 4, morate popiti dva šota.
Karta Skip, osoba koja je preskočena mora popiti jedan šot.
Karta promena smera, osoba koja je dobila ovu kartu pije 1,5 šot. Ukoliko neko ne kaže Uno mora da popije dva šota.
Pobednik bira osobu koja će da popije 3 šota.

Naravno da su pravila podložna promeni onako kako vi želite.

Pravila igre Uno

Ukratko ćemo preuzeti prvi deo pravila sa sajta Igrajkarte.com. Svaki igrač dobija po 7 karata. Ostale karte se okreću licem na dole i stavljaju na gomilu (gomila za uzimanje karata). Gornja katra sa gomile za uzimanje karata se okreće i stavlja pored gomile za uzimanje karata i čini osnovu gomile izbačenih karata.Prvi igrač bira kartu iz ruke, ali tako da se ona mora slagati sa kartom na vrhu gomile izbačenih karata po broju, boji ili značenju. Prvi igrač stavlja kartu na vrh gomile izbačenih karata i sledeći igrač izbacuje kartu tako da se ona slaže sa kartom prethodnog igrača. Wild karta se može uvek iskoristiti. Ako, u nekom trenutku, igrač ne može da odigra ni jednu od svojih karata, mora uzeti jednu kartu sa gomile za uzimanje karata, koju može izbaciti ako se ona slaže sa prethodnom po broju, boji ili značenju. Ako i posle izvlačenja karte igrač ne može odigrati, na potezu je sledeći igrač.Karte sa specijalnim akcijama čine igru zanimljivijom obrtanjem smera igre, preskakanjem igrača koji igra ili zahtevom da naredni igrač vuče određeni broj dodatnih karata.Karakteristike:- u pakovanju dolaze 2 špila, ukupno 108 karata,- igra je od 2 do 10 igrača,- za uzrast 7+ godina.

Karakteristike:

  • Uzrast: +18 godina,
  • Pakovanje sadrži 4 čašice i špil Uno karata,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Uno Drink“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *