Tarot In Between

Početak 5 Proizvod 5 Tarot In Between

2.800,00 RSD

Šifra proizvoda: 0571 Kategorije: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Tarot In Between je jedan od najprodavanijih tarota koji istražuje odnos između različitih Arkana. Ovaj tarot istražuje šta se dešava neposredno pre i posle svake arkane, sa ciljem da produbi razumevanje čitaoca pojedinih karata.

Prostor između karata je sveto, granično carstvo, simbol tranzicije i podmlađivanja. Kada pogledate između Cara (IV) i Hijerofanta (V), na primer, videćete potpuno novo tumačenje šta ove karte znače.

Sa živopisnom umetnošću u ilustracijama Franka Rivolija, Tarot In Between se bavi odnosima između karata. Neki kažu da upravo odatle dolazi magija čitanja.

Kreatori špila su Janine Worthington i Franco Rivolli.

Ne treba zaboraviti da su tarot karte ustvari simboličke karte koje se koriste za proricanje, samopomoć i duhovni razvoj. One imaju dugu istoriju i potiču iz 15. veka, iako se neki elementi tarota mogu pratiti sve do antičkih vremena.

Tarot karte se koriste za čitanje ili tumačenje situacija, događaja i potencijalnih ishoda. One mogu pružiti uvid u prošlost, sadašnjost i budućnost, ali važno je napomenuti da tarot ne predviđa tačne događaje ili budućnost. Umesto toga, tarot koristi simbolički jezik i arhetipske slike kako bi pružile uvid i podstakle introspekciju i pomogle u donošenju odluka.

Kada se čitaju tarot karte, osoba koja vrši čitanje (tarot čitač) izvlači karte iz špila na određen način i tumači njihov značaj. Postoje različite tehnike i rasporedi za čitanje karata, kao što su "Trojka", "Keltski krst" ili "Jedna karta", ali osnovni princip je da se svaka karta interpretira u kontekstu pitanja ili teme koja se postavlja.

Važno je napomenuti da tarot čitanje nije sudbinsko, već pruža perspektivu i moguće puteve delovanja. Konačni rezultat i interpretacija zavise od čitača i osobe koja prima čitanje. Tarot se često koristi kao alat za samopomoć, introspekciju, duhovni rast i razvoj intuicije.

Karakteristike:

  • Broj karata: 78,
  • Veličina karata: 66 x 120 mm,
  • Uputstvo na engleskom jeziku,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: EU.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tarot In Between“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *