Šolja Periodni Sistem

Šolja Periodni Sistem je samo jedna od noćnih mora sa kojom se susreće čovek još u osnovnoj školi. Tako da je to jedna od neizbežni osnovnih…

699,00 din

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Šolja Periodni Sistem je samo jedna od noćnih mora sa kojom se susreće čovek još u osnovnoj školi. Tako da je to jedna od neizbežni osnovnih noćnih mora koje je Zakon propisao i sa kojom se upoznaje svaki osnovac na časovima hemije. Kasnije je ili zavoliš ili ne. Nekima je ona sastavni deo života. Inače je hemija mnogo važan elemenat u životu pri čemu ta ljubav prema njenim elementima umnogome zavisi od nastavnika koji vas uvodi u svet elemenata koji nas okružuju.

Periodni sistem elemenata je tabelarni aranžman hemijskih elemenata, organizovanih na osnovu njihovih atomskih brojeva (broja protona u jezgru), elektronskoj konfiguraciji i ponavljajućim hemijskim osobinama.

Za sve vas koji se susrećete sa tabelom svaki dan, ili ono bar svremena na vreme, nudimo ovaj jedinstveni poklon u vidu keramičke šolje dimenzija 10x8cm.

Karakteristike:
Materijal: keramika,
Dimenzije: 10 x 8 cm,
Zemlja porekla: Srbija.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Šolja Periodni Sistem“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
Cart Icon Cart Icon