Qiyi Qifan S2 6X6x6

Početak 5 Proizvod 5 Qiyi Qifan S2 6X6x6

2.000,00 RSD

Šifra proizvoda: 1456 Kategorija:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Qiyi Qifan S2 6X6x6 kocka je pravi tenk u odnosu na ostale po masivnosti, težine 219,5 grama. Dimenzije kocke je 67mm po svakoj strani. Kocka je parna i malo je teža za slaganje u odnosu na neparne kocke. Ne treba zaboraviti da se parne kocke malo sporije okreću od neparnih. Inače je kocka bez nalepnica, sa teksturom koja se viđa na njihovim Gem modelima. Kocka spada u početničku kategoriju.

Sve ostale modele možete videti klikom na Rubikove kocke.

Rubikova kocka, poznata i poda nazivom Mažarska kocka, je veoma popularna i možda najpoznatija mehanička slagalica. Izmislio ju je mađarski vajar i profesor arhitekture, Erno Rubik, 1974. Kocka se sastoji od šest lica, od kojih se svako sastoji od devet manjih "kockica" različitih boja.

Rešavanje Rubikove kocke može biti prilično izazovno, a postoje različite metode i algoritmi koje ljudi koriste da bi je efikasno rešili. Ove metode često uključuju različite sekvence poteza za postizanje specifičnih obrazaca i brzine. Danas postoje takmičenja u rešavanju rubikove kocke.

Ako ste zainteresovani da naučite kako da rešite Rubikovu kocku, postoji mnogo tutorijala, vodiča i video snimaka dostupnih na mreži koji vam mogu pomoći da razumete tehnike i algoritme potrebne za rešavanje. To je glavolomka koju treba savladati i koja može pružiti sate zabave.

Karakteristike:

  • Materijal: plastika,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: Kina,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Qiyi Qifan S2 6X6x6“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *