Qiyi 5x5x5 S2

Početak 5 Proizvod 5 Qiyi 5x5x5 S2

1.000,00 RSD

Šifra proizvoda: 0736 Kategorija:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Qiyi 5x5x5 S2 u novom izdanju, standardnih boja bez nalepnica. Uživajte u lakom i glatkom okretanju, povećane izdržljivosti i pojačane strukture. Odlično seče uglove. Ovo je savršen edukativni poklon kako za decu, tako i odrasle.

Sve ostale modele možete videti klikom na Rubikove kocke.

Rubikova kocka 5x5x5 je veća i složenija verzija tradicionalne Rubikove kocke 3x3x3. Ima pet slojeva sa svake strane, čineći ukupno 150 pojedinačnih "kockica". Mehanizmi u kockama 5k5k5 su dizajnirani da omoguće glatke rotacije i da izbegnu prekomerno blokiranje.

Rešavanje kocke zahteva naprednije metode u odnosu na standardnu kocku 3x3, jer ima znatno više mogućih kombinacija. Jedna popularna metoda za rešavanje kocke 5x5x5 je metoda redukcije, koja uključuje rešavanje kocke sloj po sloj, svođenje na kocku 3x3x3 pre primene standardnih algoritama za rešavanje kocke 3x3x3.

Što se tiče brenda Qiyi, oni su dobro poznati po proizvodnji visokokvalitetnih brzih kocki i drugih varijacija slagalice, uključujući kocke 3x3x3, 4x4x4 pa na dalje.

Karakteristike:

  • Materijal: plastika,
  • Nije preporučljivo za decu mlađu od 3 godine,
  • Zemlja uvoza: Kina,
  • Zemlja porekla: Kina.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Qiyi 5x5x5 S2“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *