GAN 14 Maglev Frosted

Početak 5 Proizvod 5 GAN 14 Maglev Frosted

11.000,00 RSD

Šifra proizvoda: 1483 Kategorije: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

GAN 14 Maglev Frosted je naslednik veoma uspešnih modela Gan 12 i GAN 13 Maglev Frosted. Da li je u tome i uspeo, veliko je pitanje. GAN 14 ima ukupno 1.296 različitih podešavanja. Zaista su nijanse u pitanju kada se poredi sa prethodnim modelima.

Ne treba zaboraviti da je GAN 14 Maglev impresivna kao i njeni prethodnici, koja dolazi opremljena sa 88 magneta, koji služe različitim namenama, od magneta za jezgro do MagLev magneta. Kao što se i očekivalo, GAN 14 je apsolutna zver speedcube-a, i nema sumnje da će GAN brendu obezbediti prvo mesto na svetu još dugo, dugo vremena. Kocka, kao i prethodne GAN Maglev kocke su totalno podesive u svakom pogledu.
MagLev sistem znači da su opruge zamenjene magnetima, što čini da speedcube ima neverovatno nisko trenje, što doprinosi većim brzinama koje nikada ranije nisu bile moguće. Da li ste profesionalac ili možda niste, svejedno, ovo je sam vrh ponude.

Gan kocke su prestižne rubikove kocke i spadaju u najkvalitetnije kocke na svetu. Gan kocke je dizajnirao Ganiuan Jiang, pionir speedcubinga u Kini koje su osvojile mnoge nagrade i priznanja širom sveta. Gan kocke imaju najsavremeniju tehnologiju, kao što su podesive jačine magneta, sistemi zatezanja i funkcije pametne kocke. Bilo da ste početnik ili profesionalni speedcuber, sigurno će te pronaći odgovarajući model.
Sve GAN kocke nude glatko okretanje, preciznu kontrolu i izdržljivost. Ako želite da svoj speedcubing podignete na viši nivo, morate isprobati GAN kocke i pridružite se milionima korisnika koji veruju ovom brendu.

Specifikacije
Materijal: ABS plastika
Dimenzije: 3x3x3 kocka
Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine
Zemlja uvoza: Kina
Zemlja porekla: Kina

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „GAN 14 Maglev Frosted“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *