Perpetuum Hodač po žici

Početak 5 Proizvod 5 Perpetuum Hodač po žici

800,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Perpetuum Hodač po žici je zabava koja je neopdhodna u situacijama kada vam je žica u glavi pred pucanjem. Pod hitno je neophodan predah kako bi uši ostale na mestu.

Zaista pravi ukras za svaki kancelarisjki sto koji će vas zabaviti ili u krajnjem slučaju opustiti u razmišljanju i budućem odlučivanju. Relaksiranje traje od momenta posmatranja čovečuljka koji kao da hoda po žici održavajući ravnotežu.

Perpetuum mobile po definiciji je motor ili mašina koja jednom pokrenuta neprekidno radi i proizvodi energiju bez daljeg ulaganja energije iz spoljne sredine. Da li je sada to baš moguće, na tome se još uvek radi jer Drugi Zakon Termodinamike tvrdi da se energija ne može stvoriti ni ti uništiti u zatvorenom sistemu.

Za ovaj proizvod nisu potrebne baterije. I njegovo kretanje nije beskonačno. Ipak smo na planeti gde postoji trenje i gravitacija i drugi ograničavajući faktori.

Karakteristike:
Dimenzije: 17 x 11 x 2,6 cm.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Perpetuum Hodač po žici“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *