Kama Sutra Kockice

Početak 5 Proizvod 5 Kama Sutra Kockice

400,00 RSD

Šifra proizvoda: 0527 Kategorije: , , , Oznaka:

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Kama Sutra Kockice...malosutra izvodljivo jer parovi koji su učestvovali u istraživanju Nacionalnog univerziteta Mambai morali su da isprobaju erotske poze iz ove popularne knjige. Kama Sutra inače ima 64 poze. Parovi koji su učestvovali u istraživanju uspeli su da izvedu seks u 40 poza po Kama Sutri, dok su za 24 poze potrebne posebne veštine i trening, a neke od njih nemoguće je izvesti.

Istraživači smatraju da su neke od poza u Kama Sutri verovatno samo autorove maštarije dok je bio u nirvani. Takođe, savetuju ljudima da ne slede reč po reč u knjizi, pošto se svake godine brojni parovi povrede isprobavajući poze iz Kama Sutre.

Na vama je da dokažete da greše. Prema tome za sledeće igranje Masne Fote obavezno ponesite kockice pa igrajte sve dok se ili ne ukočite ili vas ne zaboli išijas ili dok vas ne uhvati grč. Takođe su korisne ako se ne možete dogovoriti koja je sledeća poza, bolje bacite kockice nego da se svađate. Jer nemate vremena ukoliko ste već krenuli. Nemojte da vas tera maler vodeći se tom svađom te zaboravite koju ste radnju započeli. Takođe važi I za svingere.
Ovo je takođe napredak u odnosu na masnu fotu.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kama Sutra Kockice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *