Greb Mapa Sveta

Početak 5 Proizvod 5 Greb Mapa Sveta

1.299,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Greb Karta Sveta je mapa koju valja često koristiti ukoliko želite videti svu njenu šarolikost. Greb nije greškom dodato u nazivu proizvoda jer je greb karta sveta namenjena svima onima kojima adrenalin skače od same pomisli na putovanja. Poenta karte je u sledećem. Držite je na zidu i ogrebite svaki put zemlju koju ste obišli...Vi odlučujete pravila grebanja. To može biti preletanje avionom, prolaženje kroz nju kolima dok ste vozili autoputem ili baš obitavali par dana u njenoj raznolikosti.
Mapa je upakovana u prelepu kutiju, odštampana na sjajnom laminiranom papiru. Cena je mnogo niža u odnosu na ostale mape iz naše ponude ali ako se pitate šta je glavni razlog, to je količina detalja kao i kvalitet štampe.

Sve ostale mape možete videti klikom na Greb Mape sveta.

Karakteristike:
Dimenzije: 88 × 52 cm.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Greb Mapa Sveta“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.