Greb Karta Geografska

Početak 5 Proizvod 5 Greb Karta Geografska

4.000,00 RSD

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Greb Karta Geografska je najdetaljnija karta u našoj ponudi. Na prvi pogled, možda deluje previše komplikovana, sa pregršt informacija i sve u svačemu, nazivima svega i svačega. Međutim, karta je jednostavna i laka za čitanje. Pomoću posebnih pinova možete precizno i razumljivo predstaviti rutu, a visok nivo detalja karte je uvek dobrodošao.

Karta koja služi, em za planiranje em za overavanje sledećeg odmora, raspusta ili vikend putovanja. Ova mapa pored mape sveta, sadrži i poseban deo namenjen evropskom kontinentu jer blic putovanja su uglavnom na našem kontinentu. Ukoliko imate malo duži odmor onda imate šansu da ogrebete i ostatak sveta.

Mapa je upakovana u prelepu tubu. Da ne bi mapa bila dosadna što se tiče velikih teritorija, znajte da su one podeljene na regije, države i provincije. Ipak kada posetite Moskvu, to ne znači da ste obišli celu Rusiju. Isto važi i za Sjedinjene Američke Države. Nije Nju Jork cela Amerika. Ovde varanja nema. Svaka mapa sadrži i 15.stvari koje mora da uradi svaki svetski putnik.

Uz kartu doleze i grebalice, brošura, flomaster, pinovi itd.

Karakteristike:
Dimenzije: 60x80 cm,
Štampano u Evropi.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Greb Karta Geografska“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *