Goddess Power Oracle

Početak 5 Proizvod 5 Goddess Power Oracle

3.600,00 RSD

Šifra proizvoda: 1510 Kategorije: , Oznake: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Goddess Power Oracle je kreirala Kolet Baron-Rid, inače međunarodno priznata stručnjak"inja" za proročanstvo i autor brojnih najprodavanijih knjiga i proizvoda objavljenih širom sveta na 27 jezika. Ona je takođe izvođač snimanja i zvezda hit TV serije Messages from Spirit. Viđena i slušana u emisijama širom nacije, njena gostovanja uključuju Dr. Oz, Dr. Phil, Oprah & Friends radio i TODAI. Pored svog medijuma i duhovnog podučavanja, Kolet je izvršni direktor i osnivač Oracle škole i kreator InVision Process®.

Ovaj orakl špil je ilustrovala Džena Dela Grotalja, inače rođena Njujorčanka koja sada živi u Los Anđelesu sa svojim mužem, srodnom dušom i najboljim prijateljem Danijelom. Takođe ima afinitet prema životinjama, što bi njene četiri usvojene mačke svesrdno potvrdile. Ona je samouka umetnica koja veruje da je eklektična i jedinstvena u svojim stilovima, nadajući se da će uvek evoluirati i stvarati novu i čudesnu umetnost. Njeni uticaji se kreću od Majkla Parksa i Gila Bruvela do neverovatne Tereze Nilsen i mnogih drugih.

Boginje u ovom špilu su predstavljene svojom dominantnom energijom i ličnošću umesto da su prikazane u njihovim klasičnim, kulturnim oblicima. Kao arhetipovi njihovih suštinskih energija, ove boginje predstavljaju aspekte unutar naše sopstvene psihe i kako bi smo videli naše odraze u njima i onome što predstavljaju. Gledano na ovaj način, one se razvijaju kao i mi, a sada su pozvane da budu viđene i doživljene na novi način — koji nam daje moć da se takođe oslobodimo ropstva našeg starog uslovljavanja koje nam više ne služi.

Specifikacije
Materijal: Papir
Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine
Zemlja uvoza: Velika Britanija
Zemlja porekla: Kina

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Goddess Power Oracle“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *