GAN 356 i Carry S (Smart Cube)

Početak 5 Proizvod 5 GAN 356 i Carry S (Smart Cube)

5.000,00 RSD

Šifra proizvoda: 1101 Kategorije: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

GAN 356 i Carri S Bluetooth je ažurirana, bežična Bluetooth kocka brzine kao sve GAN kocke! i Carri S ima poboljšane performanse u poređenju sa najboljim GAN kockama kao i koncept zamenljive baterije.
i Carri S ne uključuje žiroskop tako da kocka u aplikaciji neće odgovarati vašim pokretima kada koristite kocku.

Kocka podržava Bluetooth i koja se povezuje sa aplikacijom Cube Station na vašem telefonu ili tabletu. Možete koristiti aplikaciju za praćenje statistike, učenje od veštačke inteligencije, borbu na mreži i informacije kako da podesite kocku. Takođe možete upariti svoju pametnu kocku sa GAN pametnim tajmerom ili GAN robotom za više zabave i izazova.

Promena baterije
GAN oglašava da je unapred instalirana baterija dobra za 330 sati korišćenja (50 više od prethodne verzije) pre nego što je treba promeniti. Video upustvo pogledajte na kraju teksta.

Gan kocke su prestižne rubikove kocke i spadaju u najkvalitetnije kocke na svetu. Gan kocke je dizajnirao Ganiuan Jiang, pionir speedcubinga u Kini koje su osvojile mnoge nagrade i priznanja širom sveta. Gan kocke imaju najsavremeniju tehnologiju, kao što su podesive jačine magneta, sistemi zatezanja i funkcije pametne kocke. Bilo da ste početnik ili profesionalni speedcuber, sigurno će te pronaći odgovarajući model.

Sve GAN kocke nude glatko okretanje, preciznu kontrolu i izdržljivost. Ako želite da svoj speedcubing podignete na viši nivo, morate isprobati GAN kocke i pridružite se milionima korisnika koji veruju ovom brendu.

Specifikacije
Materijal: ABS plastika
Dimenzije: 3x3x3 kocka
Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine
Zemlja uvoza: Kina
Zemlja porekla: Kina

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „GAN 356 i Carry S (Smart Cube)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *