Fairy Lenormand Oracle

Početak 5 Proizvod 5 Fairy Lenormand Oracle

2.500,00 RSD

Šifra proizvoda: 0448 Kategorija: Oznake: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Fairy Lenormand Oracle karte u kojima začarana lepota vilinske magije pretvara Lenormand orakl karte u nešto više, nešto puno energije, šarma i mogućnosti. Karte, kao i vile, oživljavaju ali u svojoj magiji ostaju verne drevnoj Lenormandovoj mudrosti.

Ove tarot karte spadaju u grupu Lenomard sudbinskih karta i sadrži dodatne Gentleman i Ladi kartice za personalizovano čitanje. Kada kažemo Lenormard, mislimo na poznatu Madame Marie Anne Lenormand francusku proričicu iz 18. veka. Njena proročanstva i savršeno tumačenje karata bilo je poznato širom Francuske, a kasnije i Evrope. Njen špil karata do današnjih dana ostao je jedan od najpopularnijih i koristi se u mnogobrojnim metodama tumačenja situacija i pronalaženja odgovora na pitanja. Svaka karta iz špila Lenormand pokazuje nam u kom smeru treba delovati. Lenormand špil i se sastoji od 36 karata, od kojih je svaka numerisana brojem od 1 do 36 pri čemu su u ovom špilu dodate još dve karte.

Karakteristike:

  • Kreatori: Marcus Katz i Tali Goodwin,
  • Ilustrator: Davide Corsi,
  • Broj karata: 88,
  • Dimenzije: 88 x 125 mm,
  • Instrukcije: višejezično izdanje (Engleski, Francuski, Italijanski, Španski i Nemački),
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: EU.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Fairy Lenormand Oracle“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *