Dungeons & Dragons Pehar

Početak 5 Proizvod 5 Dungeons & Dragons Pehar

4.800,00 RSD

Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Dungeons & Dragons Pehar visine 19,5 cm je ručno bojeni pehar sa pregršt sitnih detalja. Ukoliko ste ljubitelj Dungeons & Dragons-a, onda je ovo pravi pokon za Vas. Napominjemo da se iz njega može piti rujno vino, ali se mora posle ručno oprati. Nikako se ne sme prati u sudo-mašini.

Ovaj pehar će svakako upotpuniti atmosferu dok igrate sa društvom Dungeons & Dragons vodeći junake u potragu za blagom vodeći razne bitke sa raznoraznim neprijateljima.

Napomena: Ovaj proizvod ne šaljemo kurirskim službama. Ovaj proizvod možete lično preuzeti u našim prodavnicama ili poslati svog kurira (i u tom slučaju isto ne odgovaramo za oštećenja). Moramo preduzeti ovakav korak jer je sam proizvod osetljiv na bacanje paketa i "nežno" rukovanje kurirskih službi.

Karakteristike:
Ručno obojen,
Unutrašnjost od nerđajućeg čelika tako da se može iz pehara piti,
Mora se ručno prati,
Visina: 19,5 cm,
Zvanično licencirani proizvod,
Zemlja uvoza: Velika Britanija,
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dungeons & Dragons Pehar“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.