Antistres Par Sisića

Ali, ukoliko čovek želi da se antistresira oberučke, to je bio problem. Sada smo i njega rešili proizvodom Antistres Par Sisića.

999,00 рсд

Glavni problem našeg hit proizvoda Antistres Sisić je količina. Prodavali smo ga na komad. Svakako ga i dalje prodajemo na komad. Ali, ukoliko čovek želi da se antistresira oberučke, to je bio problem. Sada smo i njega rešili proizvodom Antistres Par Sisića.

Čovek se zapita koliko proizvoda namenismo antistresu? U ovom slučaju jedan, mmm, tj.dva Antistres sisići. Pa šta da kažemo kada smo jedna od vodećih zemalja u ispijanju bensedina po glavi stanovnika. Mala zemlja ali i te kako stresna. Razlozi su brojni te smo nadaleko poznati po nervozi. Kako se priča širila sa kontinenta na kontinent, za nas su čuli i majanski Indijanci iz Gvatamale te su napravili ovu loptu namenjenu izlečenju pojave za koju nikada pre nisu čuli. S` mukom su im naši delegati objasnili o čemu se radi. Shvatili su tek kada smo pokazali slike naših poglavica koji vode ovu malu stresnu državu, te ih mi ne zovemo poglavice nego političari. Kada su ih ugledali prvo su nam dali otrov da ako njih ne ubijemo, sebi olakšamo muke…ali smo ih nekako ubedili da nije još dotle došlo…na šta su oni kolutali očima.

Mali antistres sisići težine su 180 grama svaki, čija je veličina oko 7cm. Što bi rekli, dobra dvojka.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju “Antistres Par Sisića”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *