Iron Studios

od strane | sep 6, 2022 | 0 Komentara

Od 2012. godine, Iron Studios razvija i proizvodi izuzetno skupocene i detaljno napravljene kolekcionarske figure koje su ručno bojene. Iron Studios je prva brazilska kompanija koja je ušla u poslovanje sa licenciranim proizvodima u segmentu akcionih figura napravljenih za kolekcionare.

Znajući da je ovo veoma zahtevna ciljna grupa, koja traži ne samo najsitnije detalje na figurama, nego i na samom pakovanju, IS (Iron Studios) je imao veliki zadatak da pre nego što krene da osvaja svet mora da ispuni sva očekivanja kolekcionara.

Svi profesionalci uključeni u procese kreiranja i razvoja figura, dele istu strast kao i njihovi klijenti, tako da uvek traže veliku preciznost, elegantnost kao i perfekcionizam u svakom projektu. U svom studiju redovno se organizuju i promovišu događaji i izložbe gde kupci, fanovi i kolekcionari provode vreme sa kreatorima dajući svoje utiske i kritike.

Tražeći da stalno proširuju svoju liniju proizvoda i svoju kolekciju likova, Iron Studios je u stalnom kontaktu sa izdavačima licenci, bilo da je to Dizni, Marvel, Ratovi Zvezda ili DC Comics kao i još mnogo drugih koji su veoma značajni za POP kulturu.

U našoj ponudi možete pronaći samo mali deo onoga što nudi Iron Studios. Narano da imamo veliku želju da proširimo asortiman zato nam slobodno šajlite predloge i rezervacije proizvoda. Mi ćemo se potruditi da vam ispunimo očekivanja.

Komentari

0 Komentara

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *