Hvala za 2022.godinu

od strane | dec 27, 2022 | 0 Komentara

Uskoro prolazi još jedna godina, drugačija od prethodnih, mnogo drugačija, mnogo promena, a pre svega cena. Sve u svemu, nadam se da će u sledećoj cene stati sa rastom, a da će primanja početi tj.nastaviti sa rastom. Želim sada da iskoristim priliku i zahvalim se svim kupcima i posetiocima koji su uz nas bili i ove 2022.godine kako analogno tj.uživo tako i digitalno tj.online.

Zahvaljujemo se svima i na lepim i na manje lepim kritikama, bez obzira da li su bile korisne ili manje korisne, u svakom slučaju za nas poučne. Da se zahvalim na svim sugestijama kako da poboljšamo naše poslovanje i šta da uvrstimo u asortiman. I da znate da ste upravu, uvek možemo bolje, daleko bolje. Zato mislim da malo po napredujemo svake godine. Treba nam vremena, ipak smo mi još mali ali zato imamo veliku želju za napretkom.

Sa druge strane, zahvalan sam i ljudima sa kojima radim i koji su, kako je to sada popularno reći, na prvoj liniji fronta. Koji daju sve od sebe da sve kupce usluže znajući da svi žure i da je vremena malo.

Želim unapred da se izvinim u ime svih nas, ukoliko nešto nemamo na stanju, a na sajtu stoji da je dostupno. Želim da se izvinim i online kupcima ukoliko im paket stigne polomljen ili neispravan. Ipak su i kurirske službe u frci. Znajte da je i njih malo, a posla previše, plus na to treba dodati i kazne koje plaćaju jer država još nije uvažila prirodu njihovog posla. Ipak bi oni morali da budu povlašćeni što se nepropisnog parkiranja tiče.

Zahvaljujem se svima još jednom i od mene duboki naklon za svo razumevanje sa vaše strane. Hvala još jednom. Srećna Nova godina, Božić i svi novogodišnji i božićni praznici!!!

Vidimo se u 2023.godini od 03.januara.

Komentari

0 Komentara

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *