Cards against humanity poplava

od strane | jul 30, 2018 | 6 Komentari

Cards against humanity od pojavljivanja, pa do dan danas, napravili su pravu poplavu sličnih igara. Tačnije, pojavile su se mnogobrojne alternative dotičnoj igri. Neke su bolje, a neke i gore. Uglavnom, nemoralnih i nenormalnih ima sve više. Mora se reći i da su momci iz CAH došli na ideju izvrčući igru Apples to Apples na morbidan način. Te su tako okrenuli normalno na nenormalno i eto pogotka. Naravno da se ljudska rasa uvek primi na nešto što je bolesno i zarazno. Sa ovim kartama otkrivaju svoju mračniju stranu za koju nisu ni znali da u njima postoji. Nešto slično Dart Vaderu…i nema posle nazad kada saznate da niste ništa drugačiji od samih karata.

Jednu od varijacija, napravili su i momci iz kraja Srbije, naše bradonje iz Beard Barian Games-a. Koliko smo primetili, ubacili su termine prilagođene balkanu i balkanskoj sceni. Ovo je prvo izdanje igre na ovu temu sklopi sam, Igra bez morala. Naravno da im možete slati predloge za sledeće izdanje na njihov sajt ali možete predloge ostaviti iovde u komentarima. Mi ćemo im dalje proslediti.

Komentari

6 Komentara

6 Komentari

 1. Luka

  Kada i koje cete nove karte dobijati?

  Odgovori
  • gedzet

   imamo sada i drugu i treću ediciju sa različitim karticama.

   Odgovori
 2. Marko

  Jel imate na stanju? I koja je cena ako da? Hvala 🙂

  Odgovori
   • Marko

    Vasa igra ima 100 kartica a original 600…

    Odgovori
    • gedzet

     To Vi mislite…ukratko…CAH (Cards Against Humanity) ORIGINAL ima 100 kartica i više različitih izdanja. Izdanje o kom Vi govorite je Box izdanje koje sadrži te pojedinačne verzije u sada KAO novom verzija 2 izdanju…prva njihova izdanja su bila sa po 100 kartica. Ali da pomognem još malo…mi ne prodajemo CAH karte…mi prodajemo Igru bez morala.

     Odgovori

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *