NAJVEĆI IZBOR KARATA U SRBIJI PROVERENO

Bicycle karte i ostali

Bicycle, USPCC, Theory11, Ellusionist, Bee, Blue Crown, Cartamundi, Tally Ho i ostali

Bicycle karte

USPCC

Postoji nekoliko stvari koje svi mešaju. A to je pojam kada se kaže bicycle karte. Bicycle karte proizvodi kompanija USPCC i to je samo jedan deo u moru karata koje se nalaze u našoj ponudi. U nastavku teksta navešćemo ostale.

Theory11

elegancija i kvalitet

Karte koje odišu kvalitetom i dizajnom. Theory11 ubedljivo pravi najlepše pakovanje. Odlikuju se reljefastom ambalažom dok su karte besprekorne. Skidanje celofana predstavlja nezaboravan momenat.

Ellusionist

najpopularniji špilovi

Ellusionist su možda i najpoznatiji širom sveta po svojim modifikovanim špilovima čiju zaslugu mogu slobodno pripisati Daniel Madisonu kao i Chris Ramsay-u.

Dan&Dave

kvalitet na prvom mestu

Braća Dan i Dave su postali poznati ne samo po trikovima i close-up magiji, nego i po proizvodnji izuzetno kvalitetnih karata. Njihovi špilovi se kreću i po nekoliko desetina dolara na američkom tržištu. Svakako možda najbolji je Smoke&Mirror.

Phoenix

najbolji odnos cena/kvalitet

Možda manje poznate u Srbiji, ali ovo su svakako možda i najbolje karte po odnosu cene i kvaliteta. Karte je kreirao mađioničar za mađioničare. Sve Phoenix karte dolaze sa gaff kartama.

Cartamundi

novi igrači

Cartamundi je najveći proizvođač karata na svetu, ali nije u oblasti karata namenjenih mađioničarima. Svakako se poslednjih godina ubacuje i na ovo tržište u saradnji sa najpoznatijim mađioničarima na svetu. Njihov domen su pre svega poker karte.

Tally Ho

cardistry i trikovi

Tally Ho je brend u vlasništvu USPCC kompanije koja stoji iza Bicycle brenda. Drugačiji finiš i odgovaraju mađioničarima koji više vole tvrđe karte. U ponudi imamo Viper, Circle i Fan tally-ho.

Bee

casino quality karte

Bee karte nemaju border, što pojedinima odgovara za poker (ko voli olakšava varanje u pokeru) kao i kardistri. Karte su odlične i takođe je brend Bee u vlasništvu USPCC kompanije.

Ostali

pojedinci

U ovu kategoriju smo svrstali sve one karte koje imamo u ponudi ali iza kojih ne stoji kompanija nego pojedinci koji su osmislili dizajn i angažovali velike proizvođače karata da im proizvedu kate po njihovim zahtevima.

Oficijalni distributer

Zahvalnost USPCC kompanije

Oktobra 2017.godine, dobili smo priznanje oficijalnog distributeraod strane USPCC kompanije vezano za brendove kao što su Bicycle, Fournier, KEM, BEE, Tally-Ho i Hoyle brenda. Za nas, ovo je dokaz da smo u Srbiji zaista ostvarili velike rezultate i da ulivamo veliko poverenje od strane USPCC kompanije kao i vas koji nam dajete savete i sugestije sve ove godine.
Kao i do sada, šaljite nam predloge za špilove koje vredi nabaviti, a mi ćemo se potruditi da ih obezbedimo u što kraćem roku. Još jednom se zahvaljujemo svima onima koji su nas dodatno informisali i pružali neizmernu podršku. Hvala!