Copag 310 Gaff V1

Početak 5 Proizvod 5 Copag 310 Gaff V1

699,00 RSD

Šifra proizvoda: 1132 Kategorije: , Oznake: , ,
Dostupno za isporuku
Dostava je u roku od 24 do 48 časova. Veoma retko se dešava i duže. Razloge pročitajte na Dostava. Besplatna dostava za vrednost korpe preko 4000 dinara.
Click&Collect preuzimanje
Naručite proizvode online, a paket preuzmite u našoj prodavnici bez troškova dostave (Beograd, Niš i Novi Sad). Možete platiti u prodavnici ili online.
Ukoliko želite da preskočite online, možete pozvati i putem telefon rezervisati:
Beograd Skadarska: 0603070524
Novi Beograd YUBC: 0603070523
Niš: 0603070520
Novi Sad: 0603070514
Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Copag 310 Gaff V1 je prvo izdanje u nizu gaf karata sada već uveliko poznatog špila COPAG 310®. Gaf špil sadrži različite karte specijalno dizajnirane koje se mogu koristiti u kombinaciji samo sa standardnim COPAG 310® špilom za izvođenje neverovatnih magičnih trikova.

Gaf V1 uključuju:
8 praznih lica,
4 prazne karte,
2 karte reveals,
1 tuckbox reveal,
15 karata sa dvostrukim licem,
8 praznih leđa,
5 podeljenih karata, na prednoj strani je podeljena karta na dva indeksa,
13 dvostrukih leđa (double backers).

Cena je prava sitnica sobzirom da su u pitanju gaf karte. Gaf špilovi su skupi jer su karte pravljeni u zaista malim serijama i predstavljaju poseban proces i kombinaciju.

Šta su to Copag karte?

Copag 310 karte su najbliže rečeno, nastale kako bi se izašlo direktno na crtu Bicycle Standard-u, jer su ove karte dizajnirane i razvijane zajedno sa profesionalnim igračima, kardiststri umetnicima i mađioničarima više od dve godine.
Ekskluzivni TRUE LINEN B9 FINISH omogućava vrhunsku upravljivost i dugovečnost, sa posebnim savršenim lakom i vrhunskim završetkom. Ovaj finiš je rezultat intenzivnog istraživanja i razvoja sa preko više od 300 prototipova, isprobanih i testiranih. Rezultat svega toga je upotreba spremnog špila direktno iz kutije.

Brojka 310 u nazivu ima mnogostruko značenje ali je ipak to datum TRUE LINEN B9 FINISH prvi put ušao u proizvodnju.
Karte proizvodi kompanija Cartamundi. Ako niste znali, oni su sada najveći i najbolji na svetu. I upravo su 2019.godine kupili kompaniju USPCC koja proizvodi Bicycle Standard karte.

Možete ih poručiti klikom na Copag 310.

Sve ostale modele karata, možete videti klikom na Karte.

Karakteristike:
Napomena: ove karte možete koristiti samo u kombinaciji sa standardnim COPAG 310 kartama,
Zemlja porekla: Belgija.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message]Video je informativnog karaktera.[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=ii8CSumaNQ8"][/vc_column][/vc_row]

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Brend karte

Cartamundi

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Copag 310 Gaff V1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.