Zahvalnost i duboki naklon

od strane | dec 29, 2021 | 2 Komentari

Radno vreme stavi do kraja godine

31.12.2021 – od 10 do 17 časova
04.01.2022 – normalno radno vreme
03.01.2022 – odmaramo (od kapitalizma)
06.01.2022 – Badnji dan, skraćeno do 17 časova
07.01.2022 – Božić, vreme slavlja i odmora i umerenog jela (bez prežderavanja molim)
08.01.2022 – subota, normalno radno vreme od 10 do 15 časova.

Zahvalnost

Približava se kraj još jedne godine, a vremena je sve manje za kupovinu poklona. Želim sada da iskoristim priliku i zahvalim se svima vama koji ste direktno ili indirektno bili uz nas, bilo online ili ste lično dolazili u naše prodavnice. Svima vama koji ste nas kritikovali, bez obzira da li su bile korisne ili manje korisne kritike, u svakom slučaju poučne. Da se zahvalim na svim sugestijama kako da poboljšamo naše poslovanje i šta da uvrstimo u asortiman. I da znate da ste upravu, uvek možemo bolje, daleko bolje. Zato mislim da malo po napredujemo svake godine. Treba nam vremena, ipak smo mi još veoma mali.

Sa druge strane, zahvalan sam i ljudima sa kojima radim i koji su, kako je to sada popularno reći, na prvoj liniji fronta. Koji daju sve od sebe da sve kupce usluže znajući da svi žure i da je vremena malo posebno sada kada je ograničen broj ljudi u zatvorenim prostorima.

Želim da se unapred i izvinim u ime svih nas ukoliko nešto nemamo na stanju, a na sajtu stoji da je dostupno. Naš sistem je skroman i mali i nemamo mogućnost praćenja zaliha u realnom vremenu. Želim da se izvinim i online kupcima ukoliko im paket stigne polomljen ili neispravan. Ipak su i kurirske službe u frci i svi znamo kako „nežno“ rukuju sa paketima. Znajte da je i njih malo, a posla previše, plus na to treba dodati i kazne koje plaćaju jer država još nije uvažila prirodu njihovog posla. Ipak bi oni morali da budu povlašćeni što se nepropisnog parkiranja tiče.

Zahvaljujem se svima još jednom i od mene duboki naklon za svo razumevanje sa vaše strane. Hvala još jednom. Srećna Nova godina, Božić i svi novogodišnji i božićni praznici!!!

Tri put ura: ura, ura, ura!!!

Komentari

2 Komentara

2 Komentari

 1. Marko

  Dobar dan
  Da li imate ‘gladijator’kecelju u prodavnici u starom gradu ?
  Pozdrav

  Odgovori
  • gedzet

   Zdravo Marko, imamo na stanju.

   Odgovori

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.