The Noble Collection

od strane | mar 27, 2019 | 0 Komentara

The Noble Collection osnovana je u Dalasu, sada već davne 1991. godine. Okarakterisani su kao licencirani proizvođač, distributer i prodavac filmskih i TV rekvizita, uključujući Fantastic Beasts, Harri Potter, Lord of the Rings, Hobit, Superman, Batman, Justice League i Game of Thrones. Njihove stvari predstavljaju stvarne replike iz gore pomenutih serijala. Određeni predmeti, kao što su čarobni štapići iz Hari Potera koji su rađeni ručno.

Noble Collection je stekao međunarodnu reputaciju za proizvode sa izuzetnim dizajnom i finom završnom obradom. U našoj potrazi za savršenstvom i originalnošću, krečući se sajmom u Nemačkoj, naišli smo na Nobl Kolekšn gde smo bili zatečeni kako stvari izgledaju uživo. Odmah na licu mesta, hteli smo sve poneti sa sobom.

U njihovom timu rade najtalentovaniji i najpriznatiji skulptori i umetnici koji su usavršili tehnike koje su proizvele najveća svetska dela u drvetu, vosku i metalu. Oni se oslanjaju na metode koje se često prenose iz generacije u generaciju; porodične tajne za stvaranje nenadmašne lepote i trajnog kvaliteta. Kroz ovu posvećenost, njihova dela se koriste i u gore pomenutim filmovima i serijama.

Komentari

0 Komentara

0 %s Comments

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.