Tarot karte

od strane | nov 2, 2018 | 1 Komentar

Tarot karte su specijalne vrste karata namenjenih proricanju i mađijanju, bujanju i bajanju. Da li to stvarno radi, ili ne, evo mi ćemo objasniti na našem primeru koji se umalo nije desio.

Naime, pored raznih karata namenjenih igrama, odlučili smo proširiti asortiman i na društvene igre u formatu karata. I bili smo zadovoljni. Onda su usledili upiti od nekoliko znamenitih ličnisti podzemnog bajanja tj.gatara koje su prorekle da ćemo kad tad uvrstiti u ponudu i tarot karte. I eto, kao da su nekako znale tj.nekako su nas omađijale i mi se odlučismo, ne našom voljom, da nabavimo i tarot karte.

Imamo više različitih špilova i uglavnom nisu one hard-core u smislu da kada te pogode, onda te probode. Iskorišćena je logika tarot karata sa motivima mistike, gotike i još po nekim simbolima iz epske fantastike. Mi ne znamo da ih čitamo i koristimo. Mada smo razmišljali o dodtanim obukama svih nas zaposlenih da uvedemo u prodaju i uslugu čitanja karata. Tako da se nemojte čuditi ako dođete u prodavnicu, a mi raširimo karte i predvidimo da morate nešto kupiti inače eto loše sreće.

Sve tarot karte možete videti klikom na Tarot.

Komentari

1 Komentara

1 Komentar

  1. Luka

    Kada dobijate nove karte?

    Odgovori

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.