Speedcubes za iskusne i zahtevne

od strane | avg 28, 2018 | 0 Komentara

Dugo vremena odlažemo zahteve iskusnih i zahtevnih genijalaca u rešavanju problem slaganja rubikove kocke. Jednostavno kocke koje oni traže su daleko iznad proseka rubikovih kocki za koje smo se mi opredelili da budu deo naše odabrane ponude. Međutim i tome je došao kraj. Krenuli smo redom i od početka. Kriterijum odabira je traženost modela. Ako imate želju za još nekom, slobodno nam dole ostavite komentar.

Od 3x3x3 tu je Moyu Weilong GTS (ne GTS2 ili GTS3). Kocka koja samo ima isti naziv kao super brza kocka Weilong, ali GTS dodaje snagu koja razdvaja Golf od Golfa GTS…tu se više razumemo te zato i poredimo. Kocka je toliko dobra da je u vreme nastajanja bila najbolji Moyu proizvod jedini u stanju da se poredi sa legendom Gans 356. Da ne dužimo dalje, da spomenemo još neke novitete u našoj kolekciji.

Nešto slabija ali ne i zanemarljiva za spominjanje je Moyu Aolong V2, a od 2x2x2 tu je Witeden Type C Wit Two V3. Nadamo se da nismo pogrešili. Još uvek smo neiskusni po pitanju modela koje treba nabaviti.

Želimo napomenuti da smo po prvi put u našu ponudu uvrstili i Pyraminx ali 4x4x4, poznatiji kao Kylopyraminx još poznatijeg brenda Shengshou.

Sve kocke možete već od danas videti u našim prodavnicama ili poručiti preko našeg sajta. Ostale nove modele možete videti klikom na Kocke. Svi oni koji pročitaju ovaj tekst imaju mogućnost kupovine uz popust od 10% tako što će poslati email sa naznakom NOVA KOCKE na office. U okviru maila napišite svoje podatke: ime, prezime, adresu, grad, ptt broj i kontakt telefon. Platiti možete pouzećem, kšom unapred, karticom preko sajta, gorivom, poljoprivrednim namirnicama ali organskog porekla, krvlju ali sa dokazom da je bez zaraza itd. Ukoliko ništa od navedenog ne odgovara, predložite šta imate za trampu. Vrednost nula ili badava ne dolaze u obzir.

Komentari

0 Komentara

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *