The Spirit Animal Oracle

Početak 5 Proizvod 5 The Spirit Animal Oracle

3.800,00 RSD

Šifra proizvoda: 1506 Kategorije: , Oznake: , ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

The Spirit Animal Oracle je prekrasan špil od 68 karata, svetski poznatog stručnjaka za oracle karte, sa više od milion prodatih špilova oracle karata, autorke najprodavanijih knjiga i međunarodno priznate duhovne učiteljice Kolet Baron-Rid. Pomoći vam da primite božansko vođstvo od Viših duhova životinja, insekata, riba i ptica.

Radite sa arhetipskim energijama životinja da biste prevazišli prepreke i razgovarali sa Duhom. Duhovi koji borave u prirodnom svetu imaju mnogo mudrosti da podele, a tajne njihovog zaboravljenog jezika sada su vam dostupne preko karata Spirit Animal Oracle.

Oni nas podstiču da povratimo svoju suštinsku Istinu – da smo jedno u Duhu, povezani sa svakim živim bićem na ovoj zemlji u ujedinjenoj svesti.

Kao animista, Kolet Baron-Rid duboko veruje u predsedavajući duh svih živih bića. U mladosti, otac ju je naučio o drevnom slovenskom folkloru koji je uticao na njeno poreklo. Naučio ju je umetnosti taseomantije, da čita turske šoljice za kafu, gde su mnoge životinje duha naselile slike na zemljištu. Ovaj oracle špil posvećen je sećanju na njenog tatu.

Kroz izvlačenje oracle karata, možete bolje da upravljate svojim životom i prilagodite se svom beskonačnom potencijalu.

Primeri karata uključuju:

· Duh Pčele - „Slatki rezultati čekaju.“ Poruka Duha Pčele je da su slatke nagrade na putu ako ste voljni da sklonite svoj ego s puta i uronite u povezanu energiju svih stvari.

· Duh Orla - „Duh vam čuva leđa.’’ Zamislite orlove koji lete visoko iznad drugih ptica, leteći na vetru. Duh Orla se pojavio da vas pita da li ste voljni da se vinete u nove visine, čak i ako to znači samoću na kratko.

· Duh Slona - „Učite iz prošlosti“. Iako često želimo da ostavimo prošlost iza sebe, Duh Slona nas podseća da je pamćenje važno. Moramo poštovati mudrost starijih koji nam predaju tradicije koje su oblikovali da bi izrazili našu povezanost jedni sa drugima i poštovanje prema zajednici.

· Duh Lava „Budite velikodušni duhom.“ Zdrav ego znači da olakšavate Božiji poredak umesto da Boga izbacujete. Pojava Duha Lava je podsetnik da vam je dat dar ponosa i zdrav osećaj vaše vrednosti da izrazite svoje božansko, autentično ja na jedinstven način.

· Duh Pantera – ,,Povratite svoju moć’’
Potrebna je hrabrost za suočavanje sa izazovima i upravo sada, Duh Pantera je tu da kaže da ste hrabriji nego što mislite.

„Da li ste čuli poziv da otvorite razgovor sa Duhom — sa inteligentnim, svesnim univerzumom čiji ste suštinski deo?

Koristeći ovaj špil karata duhovnih životinja, naučićete kako da iskoristite mudrost skrivenih carstava kako biste mogli da se ponašate na način koji će vašem životu doneti više svrhe, smisla, magije i prosperiteta.

Specifikacije
Materijal: Papir
Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine
Zemlja uvoza: Velika Britanija
Zemlja porekla: Kina

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „The Spirit Animal Oracle“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *