Tarot Golden Art Nouveau (Mini)

Početak 5 Proizvod 5 Tarot Golden Art Nouveau (Mini)

2.000,00 RSD

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 1029 Kategorije: , Oznake: ,

Besplatna dostava preko 4000 dinara

Plaćanje: pouzeće, kartica ili žiro-račun

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Golden Art Nouveau (mini) konačno u manjem izdanju što olakšava nošenje do mesta čitanja. Ovo su izvaredne tarot karte obogaćene žućkastim simbolima koji dopunjuju elegantne i zakrivljene linije klasičnog stila tarot karata. Umetnica Giulia F. Massaglia ostavlja suštinu Rajder Vajtove simbolike i čini je lepšom sa svojim besprekornim ilustracijama. Bez obzira čitate li za sebe, za prijatelje ili za klijente, ovaj špil pruža sve uvide i mudrost tradicionalnog tarota uz dodatak zapanjujuće vizuelne prezentacije.

Da podsetimo, Rajder Vajtov tarot sastoji se od Velike Arkane i Male Arkane. Svaki simbol i element na kartama pokriveni su dubljim praktičnim značenjem. Svaki element otkriva specifična područja. Pomešani elementi u Rajder Vajtovom tarotu veoma često su pokazatelji božanskih uticaja i tajnih akcija. Rajder Vajtov tarot može nam pomoći u pronalaženju mudrosti, prihvatanju bolnih situacija i jačanju volje kroz duboko razumevanje istine.

Karakteristike:

  • Izdavač: Lo Scarabeo,
  • Dimenzije: 5,8 x 9 cm,
  • Broj karata: 78,
  • Jezik uputstva: engleski, španski, portugalski, italijanski, francuski
  • Zemlja uvoza: EU,
  • Zemlja porekla: EU.

Komentari

Komentara

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tarot Golden Art Nouveau (Mini)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *